Веб-дизајн2016-11-19T22:05:00+00:00

WORDPRESS ВЕБ-ДИЗАЈН

Комплетна решења за вашу презентацију на интернету на WordPress платформи. Од дизајна појединачних веб-страница до комплетних веб-сајтова, редизајна постојећих веб-страна и дизајна рекламних банера, анимација, аудио и видео садржаја. Радо препоручујем услугу „кључ у руке“ што подразумева да ми препустите комплетну интернет презентацију на основу ваших жеља и могућности у креативном договору са вама. То укључује 7 услуга: дизајн, инсталацију сајта у WordPress-у, закуп домена и хостинга, оптимизацију веб-сајта, редовно ажурирање и одржавање уз техничку подршку и обуку за управљање веб-сајтом.

Зашто баш WordPress?

WordPress је првенствено осмишљен као платформа за блогере али његов константни развој довео је до тога да он данас представља комплетни CMS (енгл. Content Management System) са свим функционалностима. WordPress је одлична платформа за објављивање садржаја са фокусом на естетику, интернет стандарде и употребљивост. Веома добро организован и написан код омогућава корисницима да лако додају и уређују садржај веб-сајта.

Поред тога, неки од разлога зашто је WordPress најбоља платформа за развој вашег интернет наступа су: 1. Бесплатан је. 2. Отвореног кода. 3. Широко употребљив. 4. Једноставан за употребу. 5. Актуелан је и активан. 6. Проширив је. 7. Трајан и у непрестаном развоју.

Immigration Capital


www.immcap.com

дизајн / подешавање сервера / инсталација WordPress-а / техничка подршка

SKIT Jahta


www.belgraderiver.com

дизајн / подешавање сервера / инсталација WordPress-а / техничка подршка

Sully&Boyd


www.sullyandboyd.com

дизајн / подешавање сервера / инсталација WordPress-а

Храм Светог Александра Невског


www.svaleksandarnevski.com

дизајн / подешавање сервера / инсталација WordPress-а / техничка подршка / повремено уређивање садржаја