Политика приватности

Опште одредбе

Марко Бакић ПР Студио за дизајн Моја Дизајнерија Београд, Милорада Јовановића 24, 11000 Београд (у даљем тексту: „Моја Дизајнерија“) означава предузетничку агенцију која управља сајтом на веб адреси www.markobakic.com

Приватност чланова и посетилаца сајта је од велике важности за Моја Дизајнерија и овом Политиком приватности желимо да вас у потпуности у упознамо о томе како се поступа са вашим личним подацима и на који начин се они штите.

На овој интернет страници прикупљамо мали број ваших података уз вашу изричиту сагласност, коју можете повући у сваком тренутку, након чега ће ваши подаци бити избрисани у року од 15 дана. Ваши подаци ће бити доступни запосленима, оснивачу Моја Дизајнерија који су сви законски и уговорно обавезани да поштују тајност личних података.

Моја Дизајнерија прикупља податке посетилаца сајта који се односе на IP адресу, податке о претраживачу и домену преко Google Analytics-a.

 

О нама и ко контролише податке

Ова веб страница је власништво Моја Дизајнерија, са седиштем на адреси Милорада Јовановића 24, Београд.

Моја Дизајнерија је регистрована агенција у Србији под:

матичним бројем: 65122472

ПИБ: 110998927

е-адреса: marko@markobakic.com

 

Прикупљање података

Уколико користите ову платформу прихватате да се ваши подаци користе у складу са овом Политиком приватности. Моја Дизајнерија ће користити личне податке само на начин који је у складу са сврхом за коју су прикупљени или за коју сте ви као наш корисник дали сагласност, односно у складу са Уставом Републике Србије, важећим законима о заштити података о личности и другим прописима.

 

Ажурирање и мењање ваших података

Уколико желите да тражите приступ личним подацима, њихову исправку, допуну или брисање, можете нас контактирати на е-адресу marko@markobakic.com

 

Коришћење података

Моја Дизајнерија ће користити податке у циљу обавештавања о нашим активностима и кампањама кроз нашу интернет страницу као и кроз формат редовног слања нових објава путем е-поште.

Ви као посетилац сајта ћете у овом случају имати могућност да се одјавите са листе за добијање е-поште уколико више не желите да примате е-пошту од Моја Дизајнерија.

 

Откривање података

Уколико у неком тренутку будемо у обавези да откријемо сакупљене податке трећој страни, на основу судске одлуке и у складу са законом, о томе ћете бити благовремено обавештени, осим уколико налог суда не садржи ознаку тајности односно забрану обавештења корисника.

Моја Дизајнерија се обавезује да ваше податке прикупљене кроз интернет формуларе и е-пошту, Гоогле аналитику неће давати, показивати, изнајмљивати нити продавати трећим лицима.

Прикупљени подаци неће бити објављивани или на било који начин злоупотребљени.

Моја Дизајнерија може повремено објавити информације општег типа трећим лицима (нпр. број посетилаца наше странице), али притом никада неће укључити информације помоћу којих би појединци били одређени или одредиви.

 

Колачићи

Моја Дизајнерија користи “колачиће” (cookies) за ограничене сврхе. “Колачић” је мали део податка који наша интернет страница може да пошаље Вашем претраживачу, који онда може бити сачуван на Вашем хард диску.

Уколико сте забринути за вашу приватност и коришћење технологије “колачића” можете подесити ваш претраживач да вас обавештава када примате “колачић”. Такође, можете подесити ваш претраживач да одбија “колачиће” које наша страница покуша да вам пошаље.

Такође, Google analytics прави “колачиће” на основу којих Моја Дизајнерија прати посећеност интернет странице.

 

Захтев за понудом и листа за добијање е-поште

Приликом пријављивања за неку од наших услуга као и на нашу листу за добијање е-поште, потребно је да нам оставите своју е-адресу, коју ћемо чувати и коју нећемо уступати или продавати трећим странама.

У сваком тренутку можете да се одјавите са листе за добијање е-поште – тада ће ваша е-адреса бити избрисана из наше базе.

 

Везе ка трећим интернет странама

Моја Дизајнерија може давати везе ка трећим интернет страницама, као што ове интернет странице могу везивати нашу страницу. Остале интернет странице функционишу према својим условима коришћења и политикама приватности.

Моја Дизајнерија нема контролу над таквим интернет страницама, не поседује податке који се тамо налазе, не гарантује и није одговоран за било који садржај, рекламу, производ или други материјал који је доступан на таквој страници.

 

Друштвене мреже

Моја Дизајнерија користи друштвене мреже како би унапредио своју мисију. Ове апликације захтевају коришћење услуга трећих страна.

На пример, Фејсбук налогом Моја Дизајнерија управља Фејсбук и овом налогу имају приступ Фејсбук корисници који су већ прихватили Фејсбук Политику приватности. Нашом Фејсбук страном управљају запослени у Моја Дизајнерија који су за то задужени.

Моја Дизајнерија не чува податке својих пратилаца нити обрађује податке изван Фејсбука.

Поред Фејсбука, остале друштвене мреже које користимо су:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UClu-XV8hbEMlOPpb3h_eSOA

 

Деца

Моја Дизајнерија не тражи личну идентификацију деце. Корисници који су испод 14 година старости не би требало да остављају било какве личне податке на страници.

 

Безбедност података

Моја Дизајнерија чини све што је у могућности да податке које користи и обрађује чува у безбедним условима тако што се налазе складиштени у рачунарском систему, заштићени шифром, коме приступ имају само запослени у Моја Дизајнерија.

 

Промена Политике приватности

Моја Дизајнерија задржава право да било када измени ову Политику приватности. Уколико је измена значајнија, као нпр. ако битно утиче на ваша права или мења правила коришћења података, благовремено ћемо вас обавестити путем е-поруке.

Свака измена постаје важећа након њеног објављивања на страници Моја Дизајнерија (https://markobakic.com/). Дужни сте да прочитате ову Политику приватности како бисте били упознати са евентуалним изменама.

Уколико наставите да користите страницу и услуге након било које нове верзије Политике приватности, подразумева се да сте ту верзију прочитали и прихватили као важећу.

 

Питања

Настојећи да створимо што безбеднију страницу, позивамо вас да нам доставите ваше коментаре и сугестије на ову Политику приватности. Уколико имате било каквих питања у вези са Политиком приватности, слободно нас контактирајте на е-адресу info@markobakic.com

Напиши и пошаљи

Упиши своје име и адресу да бих знао коме да одговорим на поруку. Хвала лепо! :)

Наручи жељену услугу графичког дизајна

Молим Вас да попуните обавезна поља (*)

Напиши и пошаљи

Упиши своје име и адресу да бих знао коме да одговорим на поруку. Хвала лепо! :)