Дизајн корица и страница књиге „Сусрети са Светим местима“ 2016-11-22T19:20:35+00:00

Project Description

Књига „Сусрети са Светим местима“

3d-knjiga-korДизајн корица и унутрашњих страница књиге „Сусрети са Светим местима“ аутора Ненада Бадовинца и припрема за штампу. Књига је од 311 страница, формата А5 и коначног тиража од 1000 примерака.

Ово је мој први већи пројекат на који сам посебно поносан. Прихватити се посла дизајнирања корица књиге и није тако крупан залогај али поред тога урадити дизајн унутрашњих страница и прелом текста је већ био прави изазов за мене у том тренутку с обзиром да нисам имао искуства у припреми ичега што има више од три странице за штампу. Уз све наведено болујем и од опсесије да свако слово буде на свом месту, а распоред текста са правилним размацима који не нарушавају визуелни утисак, бар не мој субјективни. Тако да смо Ненад и ја умели сатима да прегледамо текст, изнова и изнова, страницу по страницу док све није легло на своје место.

Најлепше од свега је што је овај за мене капитални посао изродио и неколико додатних, пратећих дизајнерских радова који сви заједно чине пројекат књиге „Сусрети са Светим местима“

НЕКА ОД РАЗВОЈНИХ РЕШЕЊА ДИЗАЈНА КОРИЦА КЊИГЕ

КОНАЧНО РЕШЕЊЕ КОРИЦА КЊИГЕ